De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Polysaccharide Association Structures in Food

Bag om Polysaccharide Association Structures in Food

Focuses on the physical-chemical origins and structures formed by the association of aqueous, dispersed polysaccharides with related and unrelated chemical species. This title covers the origin of polysaccharide supramolecular assemblies; polysaccharide molecular structures; and gel formation and ultrastructure in food polysaccharides.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824701642
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 352
  • Udgivet:
  • 6. april 1998
  • Størrelse:
  • 152x229x22 mm.
  • Vægt:
  • 680 g.
  • 2-4 uger.
  • 28. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Polysaccharide Association Structures in Food

Focuses on the physical-chemical origins and structures formed by the association of aqueous, dispersed polysaccharides with related and unrelated chemical species. This title covers the origin of polysaccharide supramolecular assemblies; polysaccharide molecular structures; and gel formation and ultrastructure in food polysaccharides.

Brugerbedømmelser af Polysaccharide Association Structures in Food



Find lignende bøger
Bogen Polysaccharide Association Structures in Food findes i følgende kategorier: