Polysaccharide Association Structures in Food
indgår i Food Science and Technology serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 352
- Udgivet:
- 6. april 1998
- Størrelse:
- 152x229x22 mm.
- Vægt:
- 680 g.
- 2-4 uger.
- 7. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Polysaccharide Association Structures in Food
Focuses on the physical-chemical origins and structures formed by the association of aqueous, dispersed polysaccharides with related and unrelated chemical species. This title covers the origin of polysaccharide supramolecular assemblies; polysaccharide molecular structures; and gel formation and ultrastructure in food polysaccharides.
Brugerbedømmelser af Polysaccharide Association Structures in Food
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Polysaccharide Association Structures in Food findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621