De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Plantebaseret is

- der smelter hjerter

Bag om Plantebaseret is

Plantebaseret is – der smelter hjerter byder på flere end 40 opskrifter på is skabt alene af plante- baserede ingredienser. Her findes både de helt klassiske isfavoritter som vaniljeis, nougatis og hindbærsorbet og nye, spændende varianter med fx lavendel, safran og hybenroser. Fælles for dem alle er en cremethed og smag, som gør det svært at kende forskel fra traditionel is. Også opskrifter på lækkert tilbehør fra knas til saucer følger med. Med serveringer i et forfriskende og nytænkende design samt stemningsfulde beretninger og smukke billeder fra Bornholm, hvor de to forfattere driver Bornholms Ismejeri, er der lagt op til masser af inspiration og stor nydelse i det plantebaserede isunivers. Om forfatter Jonas Bohn Jonas Bohn er opvokset i Svaneke på Bornholm. Mødte sin kone Vibeke Bengtson i København, hvor han arbejdede som it-iværksætter, men parret flyttede i 2006 til Jonas’ fødeø, solskinsøen i Østersøen. Her har de siden 2008 med passion drevet ismejeri og produceret naturlig is med lokale råvarer. Vibeke Bengtson Opvokset i Hareskov nord for København. Mødte sin mand Jonas Bohn i København, men parret flyttede i 2006 til Jonas’ fødeø, solskinsøen i Østersøen. Her har de siden 2008 med passion drevet ismejeri og produceret naturlig is med lokale råvarer. Vibeke har en baggrund som skiltemaler og grafisk designer og har arbejdet på en lang række reklamebureauer i København. E-bogen er lavet i fixed format

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788785237415
  • Udgivet:
  • 13. december 2024
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Plantebaseret is

Plantebaseret is – der smelter hjerter byder på flere end 40 opskrifter på is skabt alene af plante- baserede ingredienser. Her findes både de helt klassiske isfavoritter som vaniljeis, nougatis og hindbærsorbet og nye, spændende varianter med fx lavendel, safran og hybenroser. Fælles for dem alle er en cremethed og smag, som gør det svært at kende forskel fra traditionel is. Også opskrifter på lækkert tilbehør fra knas til saucer følger med.
Med serveringer i et forfriskende og nytænkende design samt stemningsfulde beretninger og smukke billeder fra Bornholm, hvor de to forfattere driver Bornholms Ismejeri, er der lagt op til masser af inspiration og stor nydelse i det plantebaserede isunivers.
Om forfatter
Jonas Bohn
Jonas Bohn er opvokset i Svaneke på Bornholm. Mødte sin kone Vibeke Bengtson i København, hvor han arbejdede som it-iværksætter, men parret flyttede i 2006 til Jonas’ fødeø, solskinsøen i Østersøen. Her har de siden 2008 med passion drevet ismejeri og produceret naturlig is med lokale råvarer.
Vibeke Bengtson
Opvokset i Hareskov nord for København. Mødte sin mand Jonas Bohn i København, men parret flyttede i 2006 til Jonas’ fødeø, solskinsøen i Østersøen. Her har de siden 2008 med passion drevet ismejeri og produceret naturlig is med lokale råvarer. Vibeke har en baggrund som skiltemaler og grafisk designer og har arbejdet på en lang række reklamebureauer i København.
E-bogen er lavet i fixed format

Brugerbedømmelser af Plantebaseret is