Phytochemicals in Food and Health
- Perspectives for Research and Technological Development
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 300
- Udgivet:
- 16. september 2021
- Størrelse:
- 242x161x21 mm.
- Vægt:
- 664 g.
- 2-3 uger.
- 19. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Phytochemicals in Food and Health
Phytochemicals in Food and Health: Perspectives for Research and Technological Development brings together information on the available and newly emerging technologies related to using plant compounds that have a beneficial role in food production.
Brugerbedømmelser af Phytochemicals in Food and Health
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Phytochemicals in Food and Health findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621