Phytochemicals in Citrus
- Applications in Functional Foods
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 520
- Udgivet:
- 14. september 2017
- Størrelse:
- 156x234x0 mm.
- Vægt:
- 997 g.
- 8-11 hverdage.
- 11. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Phytochemicals in Citrus
Citrus fruits have long been popular around the world and are a good source of Vitamin C. Citrus also contains many other functional bioactive phytochemicals including triterpenic acids, flavonoids, cerebrosides, amino acids, phenolic acids, mineral constituents, and polysaccharides, which are beneficial to human health.
Brugerbedømmelser af Phytochemicals in Citrus
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Phytochemicals in Citrus findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621