Phytochemicals and Medicinal Plants in Food Design
- Strategies and Technologies for Improved Healthcare
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 292
- Udgivet:
- 19. maj 2022
- Størrelse:
- 241x162x24 mm.
- Vægt:
- 662 g.
- 2-3 uger.
- 11. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Phytochemicals and Medicinal Plants in Food Design
Discusses plant-based secondary metabolites for healthcare, focusing on the health aspects of herbs and medicinal plants and nutraceuticals for livestock production and for the treatment of diseases such as HIV and diabetes.
Brugerbedømmelser af Phytochemicals and Medicinal Plants in Food Design
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Phytochemicals and Medicinal Plants in Food Design findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621