Physical Properties of Foods
indgår i Food Science Text Series serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 272
- Udgivet:
- 24. november 2010
- Størrelse:
- 178x15x254 mm.
- Vægt:
- 518 g.
- 8-11 hverdage.
- 2. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af Physical Properties of Foods
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Physical Properties of Foods findes i følgende kategorier:
- Business og læring > Videnskab
- Matematik og naturvidenskab > Kemi > Fysisk kemi
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Industriel kemi og produktionsteknologi > Industriel kemi og kemiteknik > Levnedsmiddelteknologi
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Landbrug og havbrug > Landbrugsvidenskab