Physical Chemistry of Foods
indgår i Food Science and Technology serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 830
- Udgivet:
- 8. oktober 2002
- Størrelse:
- 155x235x53 mm.
- Vægt:
- 1312 g.
- 2-4 uger.
- 28. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Physical Chemistry of Foods
Exploring the structure and physical and chemical properties of solutions, dispersions, soft solids, fats, and cellular systems, this title describes the physiochemical principles of the reactions and conversions that occur during the manufacture, handling, and storage of foods. It covers aspects of thermodynamics and bonds and interaction forces.
Brugerbedømmelser af Physical Chemistry of Foods
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Physical Chemistry of Foods findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621