De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Physical Chemistry of Foods

Bag om Physical Chemistry of Foods

Exploring the structure and physical and chemical properties of solutions, dispersions, soft solids, fats, and cellular systems, this title describes the physiochemical principles of the reactions and conversions that occur during the manufacture, handling, and storage of foods. It covers aspects of thermodynamics and bonds and interaction forces.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824793555
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 830
  • Udgivet:
  • 8. oktober 2002
  • Størrelse:
  • 155x235x53 mm.
  • Vægt:
  • 1312 g.
  • 2-4 uger.
  • 28. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Physical Chemistry of Foods

Exploring the structure and physical and chemical properties of solutions, dispersions, soft solids, fats, and cellular systems, this title describes the physiochemical principles of the reactions and conversions that occur during the manufacture, handling, and storage of foods. It covers aspects of thermodynamics and bonds and interaction forces.

Brugerbedømmelser af Physical Chemistry of Foods



Find lignende bøger
Bogen Physical Chemistry of Foods findes i følgende kategorier: