En dyberegående indføring i teknologien ved fremstilling af ikke bare danske, men næsten alle internationalt fremstillede oste.
Bogen er først og fremmest beregnet som en lærebog for mejeriteknologer, men kan anvendes af alle, der interesserer sig for mejeri- og levnedsmiddelteknologi.
Osteteknologi
- Indbinding:
- Hæftet
- Sideantal:
- 279
- Udgivet:
- 4. januar 1
- Udgave:
- 3
- Størrelse:
- 175x246x18 mm.
- Vægt:
- 575 g.
- 1-2 hverdage.
- 19. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Osteteknologi
Brugerbedømmelser af Osteteknologi
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Osteteknologi findes i følgende kategorier:
- Business og læring
- Samfund og samfundsvidenskab > Uddannelse. Pædagogik > Undervisning i et specifikt fag > Lærervejledninger og undervisningsmateriale
- Økonomi, finans, erhvervsliv og ledelse > Industri og industrielle studier > Landbrugserhverv og primære erhverv
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Landbrug og havbrug > Husdyrhold > Mælkeproduktion
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621