De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Osteteknologi

En dyberegående indføring i teknologien ved fremstilling af ikke bare danske, men næsten alle internationalt fremstillede oste. Bogen er først og fremmest beregnet som en lærebog for mejeriteknologer, men kan anvendes af alle, der interesserer sig for mejeri- og levnedsmiddelteknologi.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788770820233
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 279
  • Udgivet:
  • 4. januar 1
  • Udgave:
  • 3
  • Størrelse:
  • 175x246x18 mm.
  • Vægt:
  • 575 g.
  • 1-2 hverdage.
  • 29. november 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Osteteknologi

En dyberegående indføring i teknologien ved fremstilling af ikke bare danske, men næsten alle internationalt fremstillede oste.
Bogen er først og fremmest beregnet som en lærebog for mejeriteknologer, men kan anvendes af alle, der interesserer sig for mejeri- og levnedsmiddelteknologi.

Brugerbedømmelser af Osteteknologi