Organic Meat Production and Processing
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 464
- Udgivet:
- 27. marts 2012
- Størrelse:
- 179x253x27 mm.
- Vægt:
- 1052 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Organic Meat Production and Processing
Organic Meat Production and Processing describes the challenges of production, processing and food safety of organic meat. The editors and international collection of authors explore the trends in organic meats and how the meat industry is impacted.
Brugerbedømmelser af Organic Meat Production and Processing
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Organic Meat Production and Processing findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621