Oral Processing and Consumer Perception
- Biophysics, Food Microstructures and Health
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 360
- Udgivet:
- 2. februar 2022
- Størrelse:
- 164x240x30 mm.
- Vægt:
- 686 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Oral Processing and Consumer Perception
This is the first book for some years that provides a comprehensive overview of food oral processing including the biomechanics of swallowing, the biophysics of mouthfeel and texture as well as the biochemistry of flavours and how food microstructures can be manipulated.
Brugerbedømmelser af Oral Processing and Consumer Perception
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Oral Processing and Consumer Perception findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621