Optical Monitoring of Fresh and Processed Agricultural Crops
indgår i Contemporary Food Engineering serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 592
- Udgivet:
- 29. oktober 2008
- Størrelse:
- 156x234x33 mm.
- Vægt:
- 964 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Optical Monitoring of Fresh and Processed Agricultural Crops
Presents an understanding of non-invasive sensory tools used for raw, processed, and stored agricultural crops. This volume presents interdisciplinary optical methods technologies feasible for in-situ analyses, such as: VIS/NIR spectroscopy; hyperspectral camera systems; scattering; time and spatial-resolved approaches; and, sensorfusion.
Brugerbedømmelser af Optical Monitoring of Fresh and Processed Agricultural Crops
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Optical Monitoring of Fresh and Processed Agricultural Crops findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621