OPLEV EUROPA MED TOG - en rejseantologi for individuelle rejsende
- Straks på e-mail.
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af OPLEV EUROPA MED TOG - en rejseantologi for individuelle rejsende
Gør rejsen til en del af din ferie …
Oplev Europa med tog er en anderledes rejsebog, der kommer omkring næsten alt, du har brug for at vide om spændende togrejser:
Oplev Nord- og Sydeuropa
Oplev Den Transsibiriske Jernbane
Tag toget til Istanbul
Få sjælen med, prøv slow travel
Fortællinger om de smukkeste ruter
At rejse med børn
At rejse som handikappet
Interrail for alle aldre
Aktiv ferie
Gode apps
Hoteller og billige overnatningssteder
Budgetrejser
Luksusrejser
Højhastighedstog
Nattog, autotog m.m.
At reducere dit CO2-aftryk
Bogens artikler er skrevet af passionerede europæiske togrejsende – spækket med tips og ideer til at finde spændende billige togbilletter.
Europas togguru nr. 1, Mark Smith, ”The Man in Seat 61”, har givet forfatteren tilladelse til at oversætte sin hjemmeside om togrejser fra København til byer i Nord- og Sydeuropa. Bogen er derfor en guldgrube af viden til dig, der har lyst til togrejser.
Uddrag af bogen
Fra Tirano gik turen til Milano med lokaltog – en billedskøn tur langs den maleriske Comosø.
Regnen stod ned i stænger, da vi nåede frem. Milano Banegård var superflot, men megastor, og det var svært at finde metroen. Vi overgav os: tog en taxa til det lille studio, vi havde lejet gennem Airbnb. Det lå i Viale Piave ved metrostationen Porte Venezia. Vi blev anbefalet at spise aftensmad i Restaurant Antica Focacceria S. Francesco.
Det blev en gourmetoplevelse af de store. Siciliansk mad: involtini (ruller) af aubergine og oksekød med et velsmagende fyld af den stærke ost caciocavallo, løg, brødkrummer, rosiner og tomat. Dertil siciliansk rødvin. Til dessert de lækre cannoli med ricottacreme. Deres gode espresso afrundede et skønt måltid.
Om forfatteren
BRITT SALLINGBOE er kunsthåndværker og forfatter til 11 bøger om design, IT og billedbehandling og har i mange år undervist i tekstildesign og digital billedbehandling. Gennem de sidste 30 år har hun rejst rundt i verden og samlet inspiration til sine bøger og tekstile collager, ofte med tog, derfor denne bog om glæden ved togrejser.
Som supplement til bogen er der en blog på nettet:
europarejsermedtog.sallingboe.dk
bestående af 33 A4-sider med klikbare link til bogens 12 kapitler.
Oplev Europa med tog er en anderledes rejsebog, der kommer omkring næsten alt, du har brug for at vide om spændende togrejser:
Oplev Nord- og Sydeuropa
Oplev Den Transsibiriske Jernbane
Tag toget til Istanbul
Få sjælen med, prøv slow travel
Fortællinger om de smukkeste ruter
At rejse med børn
At rejse som handikappet
Interrail for alle aldre
Aktiv ferie
Gode apps
Hoteller og billige overnatningssteder
Budgetrejser
Luksusrejser
Højhastighedstog
Nattog, autotog m.m.
At reducere dit CO2-aftryk
Bogens artikler er skrevet af passionerede europæiske togrejsende – spækket med tips og ideer til at finde spændende billige togbilletter.
Europas togguru nr. 1, Mark Smith, ”The Man in Seat 61”, har givet forfatteren tilladelse til at oversætte sin hjemmeside om togrejser fra København til byer i Nord- og Sydeuropa. Bogen er derfor en guldgrube af viden til dig, der har lyst til togrejser.
Uddrag af bogen
Fra Tirano gik turen til Milano med lokaltog – en billedskøn tur langs den maleriske Comosø.
Regnen stod ned i stænger, da vi nåede frem. Milano Banegård var superflot, men megastor, og det var svært at finde metroen. Vi overgav os: tog en taxa til det lille studio, vi havde lejet gennem Airbnb. Det lå i Viale Piave ved metrostationen Porte Venezia. Vi blev anbefalet at spise aftensmad i Restaurant Antica Focacceria S. Francesco.
Det blev en gourmetoplevelse af de store. Siciliansk mad: involtini (ruller) af aubergine og oksekød med et velsmagende fyld af den stærke ost caciocavallo, løg, brødkrummer, rosiner og tomat. Dertil siciliansk rødvin. Til dessert de lækre cannoli med ricottacreme. Deres gode espresso afrundede et skønt måltid.
Om forfatteren
BRITT SALLINGBOE er kunsthåndværker og forfatter til 11 bøger om design, IT og billedbehandling og har i mange år undervist i tekstildesign og digital billedbehandling. Gennem de sidste 30 år har hun rejst rundt i verden og samlet inspiration til sine bøger og tekstile collager, ofte med tog, derfor denne bog om glæden ved togrejser.
Som supplement til bogen er der en blog på nettet:
europarejsermedtog.sallingboe.dk
bestående af 33 A4-sider med klikbare link til bogens 12 kapitler.
Brugerbedømmelser af OPLEV EUROPA MED TOG - en rejseantologi for individuelle rejsende
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen OPLEV EUROPA MED TOG - en rejseantologi for individuelle rejsende findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621