Operations in Food Refrigeration
indgår i Contemporary Food Engineering serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 402
- Udgivet:
- 6. juni 2012
- Størrelse:
- 156x234x23 mm.
- Vægt:
- 1600 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Operations in Food Refrigeration
Offers professionals in the food industry with an overview of issues involved in heat and mass transfer in refrigeration and freezing. This title covers quality issues related to maintaining the most adequate operation conditions for a variety of processed foods.
Brugerbedømmelser af Operations in Food Refrigeration
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Operations in Food Refrigeration findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621