Omega-3 Fatty Acids in Health and Disease
indgår i Food Science and Technology serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 256
- Udgivet:
- 9. februar 1990
- Størrelse:
- 156x234x15 mm.
- Vægt:
- 590 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Omega-3 Fatty Acids in Health and Disease
A report from research in the MIT Sea Grant College Program. It discusses the relationship between particular fatty acids found only in fish oil, and human health. It presents and evaluates information on the health effects of dietary fats generally.
Brugerbedømmelser af Omega-3 Fatty Acids in Health and Disease
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Omega-3 Fatty Acids in Health and Disease findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621