De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Om vin & mad og hvad er virker

Bag om Om vin & mad og hvad er virker

Hvad skal vi drikke til maden på lørdag? Hvad er en Barolo egentlig, og hvilken slagsmad fungerer bedst sammen med den? Om vin & mad og hvad der virker er en uhøjtidelig håndsrækning til alle, der gerne vil have et godt råd om, hvilken vin, der passer til maden eller hvilken type mad, du skal servere sammen med den vin, du har. Med denne lille bog på hylden sammen med kogebøgerne, har du altid et opslagsværk ved hånden, når du alligevel søger inspiration til gæstemiddag eller hverdagsmad. Der er råd om vinmatch til både enkelte ingredienser og hele retter - lige fra asparges og svampe til thaimad og forloren hare. Martin Nordkvist er uddannet sommelier fra Vinakademiet, og har mange års erfaring som vinkonsulent og fra restaurationsbranchen som tjener og restaurantchef

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793796768
  • Udgivet:
  • 19. marts 2021
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Om vin & mad og hvad er virker

Hvad skal vi drikke til maden på lørdag?
Hvad er en Barolo egentlig, og hvilken slagsmad fungerer bedst sammen med den?
Om vin & mad og hvad der virker er en uhøjtidelig håndsrækning til alle, der gerne vil have et godt råd om, hvilken vin, der passer til maden eller hvilken type mad, du skal servere sammen med den vin, du har. Med denne lille bog på hylden sammen med kogebøgerne, har du altid et opslagsværk ved hånden, når du alligevel søger inspiration til gæstemiddag eller hverdagsmad.
Der er råd om vinmatch til både enkelte ingredienser og hele retter - lige fra asparges og svampe til thaimad og forloren hare.
Martin Nordkvist er uddannet sommelier fra Vinakademiet, og har mange års erfaring som vinkonsulent og fra restaurationsbranchen som tjener og restaurantchef

Brugerbedømmelser af Om vin & mad og hvad er virker