De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Oaxaca: The Food of the Region, and of LA’s legendary restaurant Guelaguetza

Bag om Oaxaca: The Food of the Region, and of LA’s legendary restaurant Guelaguetza

Showcasing the "soul food" of Mexico, this cookbook offers 140 authentic, yet accessible recipes using some of the purest pre-Hispanic and indigenous ingredients available.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781419735424
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 256
  • Udgivet:
  • 22. oktober 2019
  • Størrelse:
  • 274x224x28 mm.
  • Vægt:
  • 1474 g.
  • 4-7 hverdage.
  • 8. januar 2025
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Oaxaca: The Food of the Region, and of LA’s legendary restaurant Guelaguetza

Showcasing the "soul food" of Mexico, this cookbook offers 140 authentic, yet accessible recipes using some of the purest pre-Hispanic and indigenous ingredients available.

Brugerbedømmelser af Oaxaca: The Food of the Region, and of LA’s legendary restaurant Guelaguetza



Find lignende bøger
Bogen Oaxaca: The Food of the Region, and of LA’s legendary restaurant Guelaguetza findes i følgende kategorier: