Oaxaca: The Food of the Region, and of LA’s legendary restaurant Guelaguetza
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 256
- Udgivet:
- 22. oktober 2019
- Størrelse:
- 274x224x28 mm.
- Vægt:
- 1474 g.
- 4-7 hverdage.
- 8. januar 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Oaxaca: The Food of the Region, and of LA’s legendary restaurant Guelaguetza
Showcasing the "soul food" of Mexico, this cookbook offers 140 authentic, yet accessible recipes using some of the purest pre-Hispanic and indigenous ingredients available.
Brugerbedømmelser af Oaxaca: The Food of the Region, and of LA’s legendary restaurant Guelaguetza
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Oaxaca: The Food of the Region, and of LA’s legendary restaurant Guelaguetza findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621