Oats in the North, Wheat from the South
- The History of British Baking: Savoury and Sweet
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 264
- Udgivet:
- 2. april 2020
- Størrelse:
- 363x227x25 mm.
- Vægt:
- 1194 g.
- 4-7 hverdage.
- 29. januar 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Oats in the North, Wheat from the South
100 classic British bakes and their history - with recipes and photography by the inimitable Regula Ysewijn, award-winning author, Anglophile, photographer and food stylist.
Brugerbedømmelser af Oats in the North, Wheat from the South
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Oats in the North, Wheat from the South findes i følgende kategorier:
© 2025 Pling BØGER Registered company number: DK43351621