Nutritional Quality Improvement in Plants
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 498
- Udgivet:
- 15. november 2019
- Udgave:
- 12019
- Størrelse:
- 155x235x0 mm.
- Vægt:
- 934 g.
- 8-11 hverdage.
- 28. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Nutritional Quality Improvement in Plants
This book presents a detailed overview and critical evaluation of recent advances and remaining challenges in improving nutritional quality and/or avoiding the accumulation of undesirable substances in plants using a variety of strategies based on modern biological tools and techniques.
Brugerbedømmelser af Nutritional Quality Improvement in Plants
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Nutritional Quality Improvement in Plants findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621