Nutritional and Health Aspects of Food in Western Africa
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 255
- Udgivet:
- 1. juli 2024
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Nutritional and Health Aspects of Food in Western Africa
Nutritional and Health Aspects of Native West African Foods is part of an ongoing series that continues to build out Elsevier’s Nutritional and Health Aspects of Traditional and Ethnic Foods series. Written by a gender diverse team of experts, this book explores native and wild West African foods from Cameroon, Ghana, and Nigeria where 60% of West Africa live. Through valorization trials, the book analyzes nutritional components and the processing and safety of native plants and botanicals and shows how indigenous foods such as grains, fruits, tubers, fungi and cheese make a global impact on diet-related health claims and disease.From handling and processing methods to regulatory issues and sustainable farming, this book presents a framework to discover the influence of historical eating habits on today’s diets.
Brugerbedømmelser af Nutritional and Health Aspects of Food in Western Africa
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Nutritional and Health Aspects of Food in Western Africa findes i følgende kategorier:
- Business og læring > Videnskab
- Mad og drikke > Slankebøger
- Krop og sind > Sundhed
- Lægevidenskab og sygepleje > Lægevidenskab: generelle emner > Folkesundhed og sygdomsforebyggelse > Folkesundhedsvidenskab > Diæt og ernæring
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Industriel kemi og produktionsteknologi > Industriel kemi og kemiteknik > Levnedsmiddelteknologi
- Sundhed, relationer og personlig udvikling > Familie og sundhed > Træning og kostvaner > Diæter og slankekure
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621