Nutrition, Functional and Sensory Properties of Foods
indgår i Special Publications serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 335
- Udgivet:
- 13. marts 2013
- Størrelse:
- 156x234x27 mm.
- Vægt:
- 659 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Nutrition, Functional and Sensory Properties of Foods
The link between nutrition, food and health is well established, but new information is being generated every day. This book pulls together the research on food and flavours. It also covers food functionality, the molecular biology, and delivery systems, for example encapsulation and flavour release.
Brugerbedømmelser af Nutrition, Functional and Sensory Properties of Foods
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Nutrition, Functional and Sensory Properties of Foods findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621