Nutrition Experiments in Pigs and Poultry
- A Practical Guide
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 178
- Udgivet:
- 30. august 2016
- Størrelse:
- 252x180x16 mm.
- Vægt:
- 590 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Nutrition Experiments in Pigs and Poultry
This text describes the limitations of experiment design involving different ingredients, and the characterization of experimental diets including ingredient selection, composition and the minimum proximate analysis required. It details measurements and the tools available for understanding data sets, data analysis and publication of research.
Brugerbedømmelser af Nutrition Experiments in Pigs and Poultry
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Nutrition Experiments in Pigs and Poultry findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621