Nutrition
- CHEMISTRY AND BIOLOGY, SECOND EDITION
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 368
- Udgivet:
- 17. oktober 2019
- Udgave:
- 2
- Størrelse:
- 156x234x0 mm.
- Vægt:
- 453 g.
- 2-3 uger.
- 22. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Nutrition
This second edition of a standard reference is greatly expanded with updated information on food sources of nutrients, effects of cooking, approved carbohydrate and fat substitutes, applications of nutritional therapy, and dietary recommendations. It offers a comprehensive overview of the chemistry and physiology of nutrition designed for students majoring in the areas of nutrition, food science, exercise, and the premedical fields. Topics addressed include how nutrients are used at the cellular and organ system levels, the role of nutrients in metabolism, and the role of vitamins and minerals in enzyme activity.
Brugerbedømmelser af Nutrition
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Nutrition findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621