Nutrition and HealthTopics and Controversies
indgår i Modern Nutrition serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 272
- Udgivet:
- 16. august 1995
- Størrelse:
- 156x234x15 mm.
- Vægt:
- 640 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Nutrition and HealthTopics and Controversies
Explores the relationship between diet, nutritional status, and disease, and evaluates nutritional practices intended to minimize the incidence of and slow the progress of major chronic illnesses. This work covers nutrients such as calcium, vitamin E, selenium, and antioxidants, their importance in nutrition, and their role in specific diseases.
Brugerbedømmelser af Nutrition and HealthTopics and Controversies
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Nutrition and HealthTopics and Controversies findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621