Nutrition and Feeding of Fish and Crustaceans
indgår i Food Sciences serien
indgår i Springer Praxis Books serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 408
- Udgivet:
- 18. september 2001
- Udgave:
- 2001
- Størrelse:
- 178x254x23 mm.
- Vægt:
- 2300 g.
- 8-11 hverdage.
- 7. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Nutrition and Feeding of Fish and Crustaceans
Drawing on laboratory and farm studies, the book reviews in detail the current state-of-the-art scientific research knowledge of fish and crustacean nutrition, from larvae to juvenile fish, through to the final stages of harvesting.
Brugerbedømmelser af Nutrition and Feeding of Fish and Crustaceans
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Nutrition and Feeding of Fish and Crustaceans findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621