Novel Food Processing Technologies
indgår i Food Science and Technology serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 720
- Udgivet:
- 30. november 2004
- Størrelse:
- 210x280x38 mm.
- Vægt:
- 1406 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Novel Food Processing Technologies
Spotlights innovations in food processing technologies. This work covers a range of food processing treatments that meet the demands for added value and guaranteed safety and contains sections dedicated to high pressure, pulsed electric fields, microwave applications, freezing and packaging methods, and predictive microbiology.
Brugerbedømmelser af Novel Food Processing Technologies
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Novel Food Processing Technologies findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621