Novel Food Fermentation Technologies
indgår i Food Engineering Series serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 340
- Udgivet:
- 12. oktober 2016
- Udgave:
- 12016
- Størrelse:
- 155x235x0 mm.
- Vægt:
- 6506 g.
- 8-11 hverdage.
- 2. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Novel Food Fermentation Technologies
Novel Food Fermentation Technologies provides a comprehensive overview of innovations in food fermentation technologies and their application. As a comprehensive reference for food fermentation, this work provides up-to-date insights into emerging fermentation technologies which facilitate the processing of wholesome and safe food products.
Brugerbedømmelser af Novel Food Fermentation Technologies
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Novel Food Fermentation Technologies findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621