De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Novel Food Fermentation Technologies

Bag om Novel Food Fermentation Technologies

Novel Food Fermentation Technologies provides a comprehensive overview of innovations in food fermentation technologies and their application. As a comprehensive reference for food fermentation, this work provides up-to-date insights into emerging fermentation technologies which facilitate the processing of wholesome and safe food products.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783319424552
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 340
  • Udgivet:
  • 12. oktober 2016
  • Udgave:
  • 12016
  • Størrelse:
  • 155x235x0 mm.
  • Vægt:
  • 6506 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 14. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Novel Food Fermentation Technologies

Novel Food Fermentation Technologies provides a comprehensive overview of innovations in food fermentation technologies and their application. As a comprehensive reference for food fermentation, this work provides up-to-date insights into emerging fermentation technologies which facilitate the processing of wholesome and safe food products.

Brugerbedømmelser af Novel Food Fermentation Technologies



Find lignende bøger
Bogen Novel Food Fermentation Technologies findes i følgende kategorier: