Nouveau Dictionnaire de Cuisine, d'Office Et de Patisserie
- : Contenant La Maniere de Preparer Et d'Accommoder Toutes Sortes de Viandes...
indgår i Savoirs Et Traditions serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 694
- Udgivet:
- 1. april 2013
- Størrelse:
- 156x234x35 mm.
- Vægt:
- 957 g.
- 2-3 uger.
- 21. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Nouveau Dictionnaire de Cuisine, d'Office Et de Patisserie
WORK IS IN FRENCH This book is a reproduction of a work published before 1920 and is part of a collection of books reprinted and edited by Hachette Livre, in the framework of a partnership with the National Library of France, providing the opportunity to access old and often rare books from the BnF's heritage funds.
Brugerbedømmelser af Nouveau Dictionnaire de Cuisine, d'Office Et de Patisserie
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Nouveau Dictionnaire de Cuisine, d'Office Et de Patisserie findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621