North African Cookery
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 384
- Udgivet:
- 28. april 2023
- Størrelse:
- 249x39x180 mm.
- Vægt:
- 1154 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af North African Cookery
Arto der Haroutunian takes adventurous cooks on a tour of the cuisines of Morocco, Algeria, Tunisia and Libya in this comprehensive guide to North African food. There are over 300 recipes for traditional dishes using classic ingredients such as fiery spices, jewel-like dried fruits, lemons, and armfuls of fresh herbs.
Brugerbedømmelser af North African Cookery
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen North African Cookery findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621