De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

North African Cookery

Bag om North African Cookery

Arto der Haroutunian takes adventurous cooks on a tour of the cuisines of Morocco, Algeria, Tunisia and Libya in this comprehensive guide to North African food. There are over 300 recipes for traditional dishes using classic ingredients such as fiery spices, jewel-like dried fruits, lemons, and armfuls of fresh herbs.

Vis mere
  • Sprog:
  • Ukendt
  • ISBN:
  • 9781911667469
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 384
  • Udgivet:
  • 28. april 2023
  • Størrelse:
  • 249x39x180 mm.
  • Vægt:
  • 1154 g.
  • Ukendt - mangler pt..

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af North African Cookery

Arto der Haroutunian takes adventurous cooks on a tour of the cuisines of Morocco, Algeria, Tunisia and Libya in this comprehensive guide to North African food. There are over 300 recipes for traditional dishes using classic ingredients such as fiery spices, jewel-like dried fruits, lemons, and armfuls of fresh herbs.

Brugerbedømmelser af North African Cookery



Find lignende bøger
Bogen North African Cookery findes i følgende kategorier: