Nonthermal Light-Based Technologies in Food Processing
Du sparer
0%
ift. normalprisen
Spar
0%
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 488
- Udgivet:
- 10. februar 2025
- Størrelse:
- 156x234x0 mm.
- Kan forudbestilles.
- 10. februar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Nonthermal Light-Based Technologies in Food Processing
Details current and emerging light-based technologies and their application in food processing. It introduces the role of nonthermal technology for novel food product development. It covers light-based technologies, ultraviolet (UV) light technology, pulsed light (PL) technology, and light-emitting diode (LED) technology.
Brugerbedømmelser af Nonthermal Light-Based Technologies in Food Processing
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Nonthermal Light-Based Technologies in Food Processing findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621