Non-Thermal Processing Technologies for the Dairy Industry
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 174
- Udgivet:
- 9. november 2021
- Størrelse:
- 178x254x0 mm.
- Vægt:
- 503 g.
- 2-3 uger.
- 14. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Non-Thermal Processing Technologies for the Dairy Industry
This book describes several emerging non-thermal processing techniques that can be specially employed for the dairy processing industry. The book narrates the benefits of using pulsed light, cold plasma, high pressure and ultrasonic during processing of various dairy products.
Brugerbedømmelser af Non-Thermal Processing Technologies for the Dairy Industry
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Non-Thermal Processing Technologies for the Dairy Industry findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621