Non-thermal Food Engineering Operations
indgår i Food Engineering Series serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 362
- Udgivet:
- 25. februar 2012
- Udgave:
- 2012
- Størrelse:
- 234x156x22 mm.
- Vægt:
- 728 g.
- 8-11 hverdage.
- 2. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Non-thermal Food Engineering Operations
A number of food engineering operations, in which heat is not used as a preserving factor, have been employed and are applied for preparation (cleaning, sorting, etc.), conversion (milling, agglomeration, etc.) or preservation (irradiation, high pressure processing, pulsed electric fields, etc.) purposes in the food industry.
Brugerbedømmelser af Non-thermal Food Engineering Operations
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Non-thermal Food Engineering Operations findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621