- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 268
- Udgivet:
- 1. februar 2005
- Størrelse:
- 164x241x25 mm.
- Vægt:
- 600 g.
- 8-11 hverdage.
- 20. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Nitrite Curing of Meat
Provides a review of the desirable attributes, which sodium nitrite confers to meat during processing, as well as drawbacks of nitrite usage - the presence of N-nitrosoamines. In addition, this book also provides solutions for the curing of meat without the use of nitrite.
Brugerbedømmelser af Nitrite Curing of Meat
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Nitrite Curing of Meat findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621