Niagara Food: A Flavourful History of the Peninsula's Bounty
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 178
- Udgivet:
- 2. september 2014
- Størrelse:
- 152x11x229 mm.
- Vægt:
- 408 g.
- 8-11 hverdage.
- 17. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Niagara Food: A Flavourful History of the Peninsula's Bounty
A look at Niagara's culinary past and present from Niagara food writer, advocate, and activist Tiffany Mayer. With its sheltered microclimate, which supports fruits that normally only grow in lush areas far to the south, Niagara was the birthplace of Canada's wine culture and boasts one of the finest food and wine heritage in North America.
Brugerbedømmelser af Niagara Food: A Flavourful History of the Peninsula's Bounty
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Niagara Food: A Flavourful History of the Peninsula's Bounty findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621