New World Sourdough
- Artisan Techniques for Creative Homemade Fermented Breads; With Recipes for Birote, Bagels, Pan de Coco, Beignets, and More
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 160
- Udgivet:
- 16. juni 2020
- Størrelse:
- 260x222x21 mm.
- Vægt:
- 758 g.
- 2-3 uger.
- 22. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af New World Sourdough
New World Sourdough teaches handmade artisan bread baking for beginner to intermediate home bakers who want to learn how to bake fermented breads at home with New World twists.
Brugerbedømmelser af New World Sourdough
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen New World Sourdough findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621