New Techniques in the Analysis of Foods
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 214
- Udgivet:
- 28. februar 1999
- Udgave:
- 1998
- Størrelse:
- 254x178x14 mm.
- Vægt:
- 1440 g.
- 8-11 hverdage.
- 3. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af New Techniques in the Analysis of Foods
Transmission Electron Microscopic Imaging of Casein Submicelle Distribution in Mozzarella Cheese . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Confocal Microscopy of Bread . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Brugerbedømmelser af New Techniques in the Analysis of Foods
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen New Techniques in the Analysis of Foods findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621