De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

New Techniques in the Analysis of Foods

Bag om New Techniques in the Analysis of Foods

Transmission Electron Microscopic Imaging of Casein Submicelle Distribution in Mozzarella Cheese . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Confocal Microscopy of Bread . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780306460357
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 214
  • Udgivet:
  • 28. februar 1999
  • Udgave:
  • 1998
  • Størrelse:
  • 254x178x14 mm.
  • Vægt:
  • 1440 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 3. december 2024

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af New Techniques in the Analysis of Foods

Transmission Electron Microscopic Imaging of Casein Submicelle Distribution in Mozzarella Cheese . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Confocal Microscopy of Bread . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Brugerbedømmelser af New Techniques in the Analysis of Foods



Find lignende bøger
Bogen New Techniques in the Analysis of Foods findes i følgende kategorier: