New Scottish Baking
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 272
- Udgivet:
- 1. august 2024
- Størrelse:
- 253x200x27 mm.
- Vægt:
- 964 g.
- 4-7 hverdage.
- 9. januar 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af New Scottish Baking
From acclaimed food writer Sue Lawrence, this is the ultimate celebration of the amazing variety of Scottish baking, from traditional favourites such as Selkirk Bannocks, Ecclechan tarts and Cloutie dumpling to modern recipes such as Haggis tartlets with red onion marmalade, Roast rhubarb and ginger blondies and Lemon curd and polenta cake.
Brugerbedømmelser af New Scottish Baking
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen New Scottish Baking findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621