New Advances in the Dairy Industry
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 172
- Udgivet:
- 7. december 2022
- Størrelse:
- 185x17x266 mm.
- Vægt:
- 592 g.
- 2-3 uger.
- 21. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af New Advances in the Dairy Industry
This book discusses advances in the dairy industry in various parts of the world. It is divided into four sections on ¿Dairy Technology¿, ¿Reproductive Biotechnology¿, ¿Entrepreneurship Development¿, and ¿Sustainable Development¿. Chapters address such topics as regional dairy breeds, farming innovations, mineral nutrition, folliculogenesis, fertility in dairy cows, milk hygiene, and much more.
Brugerbedømmelser af New Advances in the Dairy Industry
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen New Advances in the Dairy Industry findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621