Nanotechnology in the Food Industry
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 56
- Udgivet:
- 29. januar 2024
- Størrelse:
- 150x4x220 mm.
- Vægt:
- 102 g.
- 2-3 uger.
- 5. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Nanotechnology in the Food Industry
In the context of the food industry, nanotechnology has emerged as a transformative force, offering innovative solutions for food processing, packaging, and delivery systems. The unique properties of nanomaterials enable the development of materials with improved barrier properties, controlled release systems, and enhanced sensory attributes. The application of nanotechnology in food science holds the promise of addressing challenges related to food safety, quality, and sustainability.
Brugerbedømmelser af Nanotechnology in the Food Industry
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621