Nanotechnology Applications in Dairy Science
- Packaging, Processing, and Preservation
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 282
- Udgivet:
- 19. juni 2019
- Størrelse:
- 236x158x23 mm.
- Vægt:
- 712 g.
- 8-11 hverdage.
- 20. marts 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Nanotechnology Applications in Dairy Science
This new volume is designed to provide new insight into the utilization of nanotechnology in dairy science and food science. It focuses on applications of nanotechnology in packaging and drying of dairy and meat products, nanofiltration use in the dairy industry, and whey processing and dairy encapsulation.
Brugerbedømmelser af Nanotechnology Applications in Dairy Science
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.
Find lignende bøger
Bogen Nanotechnology Applications in Dairy Science findes i følgende kategorier: