Nanotechnology and Nanomaterial Applications in Food, Health, and Biomedical Sciences
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 344
- Udgivet:
- 31. marts 2021
- Størrelse:
- 152x227x22 mm.
- Vægt:
- 552 g.
- 2-3 uger.
- 12. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Nanotechnology and Nanomaterial Applications in Food, Health, and Biomedical Sciences
Presents some important issues and discusses the multitude of possibilities for development in nanotechnology that focuses on overcoming the problems and challenges faced by the biomedical and food industries. The volume hopes to facilitate the development of devices and materials that benefits patients and their healthcare.
Brugerbedømmelser af Nanotechnology and Nanomaterial Applications in Food, Health, and Biomedical Sciences
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Nanotechnology and Nanomaterial Applications in Food, Health, and Biomedical Sciences findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621