De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

MYNTE

- En frisk smag

af Nielsen
Bag om MYNTE

Myntete, myntekager, myntefrikaldeller… Mynte er in. Mynte har længe været kendt og elsket både som krydderurt og som lægeplante, men især i de senere år har den gastronomiske verden taget de mange sorter til sig, og i denne lille bog er over 20 opskrifter fra både det søde og det salte køkken samt opskrifter på drinks og urtete. Forfatterne Nielsen & Nielsen, der driver økologisk krydderurtegartneri og har mynte som speciale, fortæller også om myntens historie, giver indblik i botanikken og gode råd om dyrkning og høst. Her beskrives desuden de mange spændende myntevarianter, der findes, og som vi kan dyrke, nyde og glæde os over. Kokken Nikolaj Kirk har skrevet forord og udarbejdet en mynteopskrift specielt til bogen. Kirsten Tind har malet de mange smukke mynte-akvareller.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793159679
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 96
  • Udgivet:
  • 16. september 2021
  • Udgave:
  • 2
  • Størrelse:
  • 130x174x12 mm.
  • Vægt:
  • 225 g.
  • 1-3 hverdage.
  • 28. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af MYNTE

Myntete, myntekager, myntefrikaldeller…
Mynte er in. Mynte har længe været kendt og elsket både som krydderurt og som lægeplante, men især i de senere år har den gastronomiske verden taget de mange sorter til sig, og i denne lille bog er over 20 opskrifter fra både det søde og det salte køkken samt opskrifter på drinks og urtete.
Forfatterne Nielsen & Nielsen, der driver økologisk krydderurtegartneri og har mynte som speciale, fortæller også om myntens historie, giver indblik i botanikken og gode råd om dyrkning og høst. Her beskrives desuden de mange spændende myntevarianter, der findes, og som vi kan dyrke, nyde og glæde os over.
Kokken Nikolaj Kirk har skrevet forord og udarbejdet en mynteopskrift specielt til bogen.
Kirsten Tind har malet de mange smukke mynte-akvareller.

Brugerbedømmelser af MYNTE