Mycotoxins in Food and Beverages
- Innovations and Advances, Part II
indgår i Food Biology Series serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 262
- Udgivet:
- 3. juni 2021
- Størrelse:
- 156x234x0 mm.
- Vægt:
- 660 g.
- 2-3 uger.
- 16. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Mycotoxins in Food and Beverages
The book reviews the latest literature and innovations on important aspects of mycotoxins, e.g. mycotoxin producing fungi and the related ecosystems, mycotoxin occurrence, toxicity, analysis and management. Quantitative estimations of impacts of climate change on mycotoxin occurrence have been made recently, using predictive modelling.
Brugerbedømmelser af Mycotoxins in Food and Beverages
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Mycotoxins in Food and Beverages findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621