De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Mouthfeel

Collaborating in the laboratory and the kitchen, Ole G. Mouritsen and Klavs Styrbaek investigate the multiple ways in which food texture influences taste. Combining scientific analysis with creative intuition and a sophisticated knowledge of food preparation, they write a one-of-a-kind book for food lovers and food science scholars.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780231180771
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 376
  • Udgivet:
  • 20. marts 2018
  • Størrelse:
  • 314x421x21 mm.
  • Vægt:
  • 1024 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 10. december 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Mouthfeel

Collaborating in the laboratory and the kitchen, Ole G. Mouritsen and Klavs Styrbaek investigate the multiple ways in which food texture influences taste. Combining scientific analysis with creative intuition and a sophisticated knowledge of food preparation, they write a one-of-a-kind book for food lovers and food science scholars.

Brugerbedømmelser af Mouthfeel



Find lignende bøger
Bogen Mouthfeel findes i følgende kategorier: