Molecular Techniques in the Microbial Ecology of Fermented Foods
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 280
- Udgivet:
- 29. oktober 2007
- Udgave:
- 2008
- Størrelse:
- 241x158x21 mm.
- Vægt:
- 574 g.
- 8-11 hverdage.
- 24. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Molecular Techniques in the Microbial Ecology of Fermented Foods
With the application of new analytical techniques, the field of food fermentation has grown in recent years. This book serves as a guide for students and researchers on the most advanced techniques to identify bacteria and helps in choosing the most appropriate tools to study fermented food from a microbiological point of view.
Brugerbedømmelser af Molecular Techniques in the Microbial Ecology of Fermented Foods
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Molecular Techniques in the Microbial Ecology of Fermented Foods findes i følgende kategorier:
© 2025 Pling BØGER Registered company number: DK43351621