Molecular Food Microbiology
indgår i Food Microbiology serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 464
- Udgivet:
- 12. april 2021
- Størrelse:
- 261x184x35 mm.
- Vægt:
- 1140 g.
- 4-7 hverdage.
- 28. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Molecular Food Microbiology
Forming part of the Food Microbiology series, this book provides a state of art coverage on molecular techniques applicable to food microbiology.
Brugerbedømmelser af Molecular Food Microbiology
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Molecular Food Microbiology findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621