Modernist Cuisine:The Art and Science of Cooking
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 2400
- Udgivet:
- 21. september 2021
- Størrelse:
- 340x340x340 mm.
- Vægt:
- 23094 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af Modernist Cuisine:The Art and Science of Cooking
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..