Modern Practical Bread Baker
indgår i Cooking in America serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 156
- Udgivet:
- 25. marts 2008
- Størrelse:
- 152x9x229 mm.
- Vægt:
- 237 g.
- 2-3 uger.
- 22. januar 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Modern Practical Bread Baker
Published at the turn of the twentieth century, Robert Wells's work is a complete reference to all aspects of bread baking, providing useful information on the key ingredients of bread, such as yeast, flour, and ovens, as well as recipes for all types of bread, including plain and fancy breads, brown breads, and breads using wheat substitutes.
Brugerbedømmelser af Modern Practical Bread Baker
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Modern Practical Bread Baker findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621