Modern Methods of Food Analysis
indgår i Ift Basic Symposium Series serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 421
- Udgivet:
- 16. juni 2012
- Udgave:
- 11984
- Størrelse:
- 229x152x23 mm.
- Vægt:
- 646 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Modern Methods of Food Analysis
This Symposium on Modern Methods of Food Analysis was the sev enth in a series of basic symposia, begun in 1976, on topics of major importance to food scientists and food technologists.
Brugerbedømmelser af Modern Methods of Food Analysis
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Modern Methods of Food Analysis findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621