De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments

Bag om Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments

Best-selling fermentation authors Kirsten and Christopher Shockey expand the fermenting possibilities for the home kitchen with an in-depth guide to making fermented bean and grain products, including miso, tempeh, natto, and koji.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781612129884
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 408
  • Udgivet:
  • 25. juni 2019
  • Størrelse:
  • 204x253x20 mm.
  • Vægt:
  • 1132 g.
  • 4-7 hverdage.
  • 4. december 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments

Best-selling fermentation authors Kirsten and Christopher Shockey expand the fermenting possibilities for the home kitchen with an in-depth guide to making fermented bean and grain products, including miso, tempeh, natto, and koji.

Brugerbedømmelser af Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments



Find lignende bøger
Bogen Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments findes i følgende kategorier: