Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 408
- Udgivet:
- 25. juni 2019
- Størrelse:
- 204x253x20 mm.
- Vægt:
- 1132 g.
- 4-7 hverdage.
- 4. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments
Best-selling fermentation authors Kirsten and Christopher Shockey expand the fermenting possibilities for the home kitchen with an in-depth guide to making fermented bean and grain products, including miso, tempeh, natto, and koji.
Brugerbedømmelser af Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621