Milk Proteins
- Nutritional, Clinical, Functional and Technological Aspects
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 308
- Udgivet:
- 7. januar 2012
- Udgave:
- 11989
- Størrelse:
- 244x170x17 mm.
- Vægt:
- 562 g.
- 8-11 hverdage.
- 11. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af Milk Proteins
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..